Запитвания
bg

Гранд логистикс ЕООД

0700 20 255на цената на един градски разговор

Комбиниран транспорт

Комбиниран транспорт

Транспорт, при който товарните единици се превозват от минимум два различни вида транспорт е комбиниран или интермодален. Комбинирането на различни видове превози, например железопътен и автомобилен (особено за територията на Европа и Азия), сухопътен и морски, сухопътен и въздушен, често се предпочита по ред предимства. Счита се, че интермодалният транспорт е едно от най-ефективните решение за бизнеса. Сухопътния шосеен транспорт се ползва  предимно за по-кратки разстояния. Комбинацията от ЖП транспорт и шосеен например – е изключително подходяща за транспортиране на стоки на големи разстояния, включително междуконтинентално – ЖП транспортът е в пъти по-евтин и екологичен, а транспорта по шосе влиза в действие от товарния и/или изпращача до разтоварния пункт и/или получателя.

Възползвайки се от сигурността на товарния ЖП транспорт и възможностите на шосейния транспорт, вземате най-доброто, като оптимизирате маршрута на товара си и намалявате разходите си за транспорт.  Комбинирайки решения за изпращане на товари с ЖП и шосеен транспорт, можете да намерите правилния баланс между разходи и време – добавяйки гъвкавост към Вашата верига на доставки. 

Гранд Логистикс предлага ЖП товарен транспорт на стоки за всички основни маршрути в страната, Европа, Европа и Азия. Нашите услуги ще Ви помогнат да разширите максимално обхвата си и да оптимизирате разходите си. Гранд Логистикс може да ви предложи ЖП товарен транспорт от България до Китай и обратно, което е една рентабилна алтернатива за вашия товар. Имаме добри партньорски отношения с китайски колеги, използвайки техните мрежи от офиси, разположени в близост до основните транспортни възли, можем да ви предложим и складиране на товарите и стоките Ви при необходимост.

Гранд Логистикс